Opinie

Zachęcamy do dzielenia się opiniami na temat naszego gabinetu chirurgii naczyniowej. Głęboko wierzymy, że każdy komentarz dotyczący świadczonych przez nas usług może być niezwykle przydatny innym osobom, które szukają dobrego chirurga naczyniowego w Warszawie. Prosimy dosłownie o kilka zdań, zwięzłą wypowiedź na temat wizyty. Za wszystkie opinie bardzo dziękujemy.

Dodaj nowe ogłoszenie

 
 
 
 
 
 
Pola z gwiazdką * są wymagane.
Twoje informacje są w 100% chronione.
Twój wpis może stać się widoczny na stronie po wcześniejszym zatwierdzeniu przez administratora.
Zastrzegamy sobie prawa do edycji, usunięcia lub nie publikowania wpisów.
8 wpisów.
Grzesiek Karolak napisał/a 15 stycznia 2019:
Poleca z całego serca. Niesamowita wiedza i bezinteresowna pomoc. Pomimo tego ,że skierowanie miałem na jedną nogę na usg żył to Pani Dr zrobiła mi z ciekawości drugiej nogi dla porównani bo coś jej się nie zgadzało a mogła powiedzieć nie robie nie mam czasu, nie chce mi się, nikt mi za to nie zapłaci a jednak to zrobiła. Polecam
Jacek B napisał/a 30 listopada 2018:
Przesympatyczna Pani doktor, wykryła u mnie liczne torbiele na nerkach, każdy sfotografowała i opisała wielkość, oraz jeszcze większy problem z jednym z płatów wątroby, na skierowaniu miałem tylko usg nerek a zrobiła USG całego brzucha i wszystko opisała tak dokładnie ,że jak pokazałem swojemu nefrologowi to poprosił o adres tej kliniki ,żeby wysyłać pacjentów czyli chyba się spodobał opis ;)) Dziekuję !! Polecam was wszystkich Jacek
Robert K. napisał/a 21 listopada 2018:
Super Pani chirurg naczyniowa. Byłem na USG brzucha ponieważ mnie bolał od kilku dni. Okazało się , że mam zapalenie wyrostka robaczkowego, Pani doktor błyskawicznie skierowała mnie na oddział do Szpitala Bielańskiego i sama zoperowała. Przewspaniała kobieta z powołaniem. Bede polecał wszystkim.
Igor napisał/a 11 listopada 2018:
Wszystko super, stosunek cena do jakości bardzo dobry. Jedyny minus to brak parkingu i troche się najeździłem zanim znalazłem miejsce ale warto było. Polecam
Iwona napisał/a 20 października 2018:
Takich lekarzy jak Pani doktor to jest garstka !!! Poświęciła mi 45 minut , wykonała usg dopler kończyn dolnych, znalazła zakrzepice żył głębokich !!! Noga mnie bolała kilka dni, byłam u ortopedy powiedział ,że to naciagniety mięsień, że można rozmasować a ten masaż by mnie wpędził może do grobu. Pani doktor zaleciła leczenie, zastrzyki w brzuch, wypisała zwolnienei lekarskie. Wizyta u tej Pani jest warta wszystkie pieniądze. !!
Grażyna K napisał/a 14 lipca 2018:
Dziękuje Pani doktor za uratowanie życia ;)) Moje opuchnięta łydka z która chodziłam od lekarza do lekarza i nikt się nie poznał ,że to początki zakrzepicy, zmieniłam tabletki antykoncepcyjne tak jak Pani mówiła i problem się cofnął. POLECAM !!! z całego serca
Zosia napisał/a 20 marca 2018:
Pozdrawiam Panią doktor, bardzo sumienne badanie USG doppler mi wykonała, skierowała na NFZ na operację żylaków już jestem po zabiegu dawno , wszystko pięknie się zagoiło, gdyby nie Pani doktor to bym się chyba nie odważyła na ten zabieg a dzisiaj nie żałuje,
Beata napisał/a 8 grudnia 2017:
Wykonywałam skleroterapię , efekt jest zdumiewający. Miałam drugą nogę robioną w innej klinice 3 lata temu i miałam 4 ukłucia i po każdym ukłuciu została sie żółta plamka. Pani doktor znalazła maluteńką żyłkę na usg która zasila mojego pajączka na nodze i jednym ukłuciem całość zniknęła. Widac a ,że się zna na robocie jak mało kto. A zapłaciłam jeszcze mniej niż w poprzedniej klinice. Juz namówiłam dwie koleżanki po ciąży na skleroterapie u was. Pozdrawiam

Nowoczesne metody,
doskonałe rezultaty

Umów się na konsultację do specjalisty

22 120 20 84

Nowoczesne metody,
doskonałe rezultaty

Chirurg naczyniowy Warszawa

Umów się na konsultację do specjalisty

22 120 20 84